Etusivu

Jep jep! Päätin tällaisenkin sitten tekaista. :)

 10.3.2012: Peli-into on nyt pahasti laskussa, KOSKA peli ei anna taaskaan tallentaa aina, ja peli kaatuu ihan luvattoman usein.:( En tiiä taaskaan mitä teen, kun en nyt tahtoisi muuttaa Kuutamoita koko ajan uuteen taloonkaan.. Siitä olisi kyllä se hyöty myös, kun talo bugittaa.. Simit menee aina lattian läpi alakerrokseen. Yritän korjata tilannetta, uudesta osasta en osaa sanoa mitään.

 17.2.2012: Vihdoin se hiihtolomakin koitti!:D Tiedän, että monet tekevät osia silloin, mutta minä en ole lukemassa niitä välttämättä.:) Olen nimittäin lähdössä lappiin koko viikoksi, joten minulta ei ole myöskään tulossa osaa.. Mutta jos siellä lapissa vaan ehdin ja viitsin, lueskelen osianne. Ehkä!:D
Hauskaa lomaa kaikille!

10.2.2012: 17. osa ulkona! Sivupalkista lukemaan.:)

19.1.2012: Sain peliini nyt  poseplayerin!:D Jeejee, testailin sitä yhteen toiseen perheeseen, mutta ajattelin laittaa teille niistä silti muutaman kuvan.:) Vielä en kovin taitava ole.:D
8.1.2012: Nyt on sellainen tilanne, että peli ököttelee jälleen. Koitan sitä kovin korjata, mutta saa nähdä miten käy. Mutta ajattelin kertoa ongelmasta teille, jos täällä olisi vaikka joku minua fiksumpi(mikä on tosi todennäköistä:D). Eli, aina välillä kun yritän tallentaa peliä, näyttöön tulee ilmoitus, jossa lukee: "tallentamisen aikana tapahtui odottamaton virhe, "virhekoodi 12". Lisätietoja lueminut-tiedostosta". Peli ei siis tallenna itseään. Kävin lueminut-tiedostossa, mutta en ihan varma ole katsoinko oikeaa kohtaa, mutta siellä luki että ongelman sattuessa pitää ottaa yhteys EA:han. Pngelma ei ole kuin Kuutamoilla, joka ottaa nuppiin ihan (saako kiroilla?) vitusti. Sori!:) mietityttää vaan että jos soitan sinne, niin mitä ne sitten tekeekään, niin Kuutamot voivat aina kadota. Nyt odotan apuanne kovasti!

1.1.2012: Hyvää uutta vuotta!!!

27.12.2011: Osan 15. julkaiseminen venyy nyt pahasti, joulukiireitä on ollut ja kaikkea muutakin. Nyt oli ihan hirvittävä hirmumyrsky, josta vieläkään ei olla päästy eroon, ja sähköt menee koko ajan. En siis edes viitsi avata simssiä ettei vain tapahdu mitään. 15. osa on siis vielä pisteessä 0, olen pahoillani, mutta yritän sen tässä mahdollisimman pian saada aikaan.

8 kommenttia:

 1. Soita vain sinne tai lähetä viestiä Ea:lle sinne tukeen. Mua ainakin auttoivat melko pian.
  Jos ongelma on vain kuutamoilla niin koetitko auttaako jos muutat perheen toiselle tontille ?
  Toivottavasti ongelmasi ratkeaa ja kannnattaa tosiaan ottaa varmuuskopiot pelistä niin ei tee turhaa työtä, jos joutuu uudelleen asentamaan...

  VastaaPoista
 2. Tuttu ongelma :S Mut sitä ei oo nyt ollu vähään aikaan, johtuu ehkä siit, et tallennan ensin ja sitten painan et lopeta ja lopetan niinku ns. tallentamatta mut oikeesti oon siis tallentanu tajusitkohan :D:D:D:

  VastaaPoista
 3. Kiitos vinkeistä, täytyy tosiaan koittaan toista tonttia... Ja Jellu, tajusin kyllä!:D

  VastaaPoista
 4. http://keskustelu.suomi24.fi/node/8241229 tuossa jotain virheestä 12 ja jostain pelitallennuksia korjaavasta jutusta.
  http://keskustelu.suomi24.fi/node/8713745 tuossa jotain lisää...
  Lisäksi kannattaa tsekata Radola ja opetella ottamaan varmuuskopiot pelistä, sen voi tehdä vaikka peliä ei saisi auki. Ainakin SIMS 2 onnistuu.
  Toivottavasti saat pelin kuntoon....
  Tässä vielä varmuuskopiontiohjeet ja päivitysohjeita: http://fi.thesims3.com/game/patches/-435505461
  Toivottavasti saat pelin toimimaan.
  Mullakin Mansujen tontti lagaa ja ontuu vaikka on aika uusi...

  VastaaPoista
 5. Kiitos paljon avusta, yritän kaikkeni.:) Osaa ei kyllä tule varmaankaan hetkeen...

  VastaaPoista
 6. Kiitos paljon avusta, yritän kaikkeni.:) Osaa ei kyllä tule varmaankaan hetkeen...

  VastaaPoista
 7. Mitäs kuutamoille kuuluu? Onnistuiko mikään pelastusyritys?

  VastaaPoista
 8. No, yritin poistaa ja asentaa simsit uudelleen, mutta sama ongelma on ja pysyy... Laitan varmaan EA:lle s-postia tässä joku päivä..:/
  Eräs kaverini kertoikin, että samaa ongelmaa on nyt tosi monella, ja että siihen hän ei myöskään osaa auttaa. Katsotaan nyt, toivottavasti kaikki kääntyy parempaan suuntaan.:)

  VastaaPoista

Kiitos jos viitsit piristää päivääni kommentillasi!:)