keskiviikko 9. marraskuuta 2011

Jotain "hieman" ikävää...

Noniin. Suoraan asiaan.---->
Eli, peli on ökötellyt jo vaikka kuinka kauan, kun olen yrittänyt kuvata seuraavaa osaa. Välillä se ei suostu tallentamaan, kun yritän lopettaa, ja välillä se sano että "the Sims3 launcher lakkasi toimimasta" ja koko peli sammuu. Molemmilla se hävittää sen, mitä olen ehtinyt pelata.
No, eilen se toimi ihan hyvin taas ja kun Mileyn tuli aika synnyttää (siis se on raskaana), vauvaa ei näkynyt ollenkaan, vain jättipaksu oranssi viiva vauvan kohdalla koko kuvaruudun läpi. No, lopetin talletamatta, ja yritin uudelleen. Sama juttu, muttä pahempana! Oranssi raita tuli juu, mutta kotitontilla kuva alkoi vilkkua mustana. Menin sitten päävalikkoon tallentamatta, ja päävalikko oli aivan musta, eikä perheitten kuvaa näkynyt. Kuitenkin kaikki "nappulat" olivat tallella.
En tiedä johtuuko bugi Mileystä (ladattu exhangesta), ladatuista tavaroista vai mistä. En tiedä pitäisikö Miley jollain tavalla poistaa perheestä ja hommata uusi naikkonen Ossille vai otanko Eeron tilalle vai lopetanko Kuutamot ja aloitan uude LC:n ilman perseestä olevia valmissimejä. En tiedä mitään!
On jo näiden kaikkien sähläysten jälkeen mennyt maku Kuutamoihin, mutta jotain tällaista tahtoisin kuitenkin tehdä!
Nyt, rakkaat lukijat, tarvitsen teitä! :,(((

15 kommenttia:

  1. Voi ei... No minusta sinä voisit suoraan alottaa uuden, jos tilanne ei parana. Kokemuksesta voin sanoa, että kun simssi laqaa se vain laqaa. :)

    Mutta asiaa oli sellaista, että Lenleylle on ilmestynyt uusi osa. En tiedä onko tämä oikea paikka ilmoittaa sitä... :) korjaa jos olen väärässä paikassa. En vain löytänyt mitään boksia yms.

    VastaaPoista
  2. JanJan: Kiitos kommentistasi. Itseäni on kyllä ajatus kiehtonut aloittaa uusi, mutta surettaisi myös jättää tämä kesken. En saanut illalla millään tämän takia edes unta!:D Mutta juu, boksia ei ole, tämä on juuri oikea paikka ilmoitella osista!:) Käyn lukemassa.:)

    VastaaPoista
  3. Jopas :0 Valitettavasti en kovin hyvin osaa auttaa, kun ei tuota kolmosta ole. Ehkä ensin kannattaa kokeilla jotain muuta simiä ennen kuin poistaa mitään tärkeää. Esim. tapahtuuko tuota viivan tulemista, jos Eeron nainen nyt synnyttäisi, tai jotain vastaavaa? Tapahtuuko sitä jonkulle muulle sun simssissä? Jos ei, niin vika voi ehkä olla Mileyssa, kun hän kerran on ladattu. Mutta eihän sitä tiedä. Jos vika vain jatkuu, myös Eerolla pelattaessa, ehkä kannattaa aloittaa alusta, vaikka se tässä vaiheessa varmasti ottaakin hyvin syvästi pattiin.
    Joo, musta ei varmaan ollut mitään apua, mutta tungin nyt korteni kekoon :DDD

    VastaaPoista
  4. VOi ei :( Tiedän itsekin miltä tuo tuntuu ja se voi johtua tietokoneestasi, ladatuista tai jostakin muusta. :/ Koita saada Kuutamot toimimaan ! Ps. Nominationeilla FINALLY uusi osa :)

    VastaaPoista
  5. Tinttis: Kiitos kommentistasi. Niitä nyt kaipailen ihan "tuenkin" vuoksi. Ottaa niin v***sti pollaan. Tein muistaakseni yhteen toiseen perheeseen Mileyn ja siminluonnissa "leikkisin geeneillä", tein taaperon jolla oli sama ongelma. Täytyy vaan tarkistaa oliko se sim Miley t, kun en muista varmaksi...

    VastaaPoista
  6. FlameGirl: Kiitos! Yritän kyllä, mutta saa nähdä mitä tästä tulee...

    VastaaPoista
  7. joo harmi että peli temppuilee miley on niin ihana... ei eeroa must ossin tilal :) toivottavasti saat kuutamot toimiimaan tai yleensä koko simmssin..

    VastaaPoista
  8. voi ei ! Toi on niin inhottavaa.
    Itse kokeilisin, tapahtuuko tuo myös toisella simillä pelatessa. Jos ei niin vika lienee Mileyssä tai Kuutamoiden tontissa/talossa. Vialliset ladatut aiheuttavat ainakin kakkosessa kaikenlaista häikkää ja kannattanee päivitellä myös näytönohjainkin.
    Voithan kokeilla muutta kuutamot toiselle tontillekin jos vika olisi tontissa /talossa ?
    Uuden aloittaminenkin on tietysti vaihtoehto mutta koettaisin ensin muita keinoja.
    En oikein tämän paremmin osaa auttaa mutta käy myös Radolassa katsomassa onko muilla ollut vastaava ja voit Googlatakin vaikka "sims 3 ongelma synnyttäessä" tai jotenkin noin...
    Tsemppiä ! tuo on hermoja raastavaa tiedän...
    ai ja Säpinöissä on uusi tarina luettavissa :)

    VastaaPoista
  9. http://radola.createforumhosting.com/post1154398.html#p1154398

    Tuossa viestissä on jotain samaa kuin sulla, tässä viesti vielä kopioituna:

    "Mä tartten kipeesti apuu, oon selannu asennetun sisällön monta kertaa käynnistyssovelluksest läpi, enkä löydä niitä bugittavia housuja ja paitaa, jotka on luultavasti tullu virallisilta sivuilta ladatun simin mukana peliin. Ne siis tunkee aina jopa vastasyntyneelle vauvallekin päälle ja vauva on sellainen pitkä ruskehko viiva... Alkaa ärsyttää, kun en viitsi alkaa kirjottaa tarinaa nettiin ennen ku pääsen tosta ongelmasta eroo. Btw se paita ja ne housut menee kummalki sukupuolelle ja kaikille ikäluokille. Paidassa vampyyrinaisen kuva ja 'housut' ovat oikeasti sellaiset ettei simillä olis mitään housuja jalassakaan :\"

    Jos sulla tulee oranssi viiva niin ehkä jokin Mileyn juttu aiheuttaa ongelmasi ? siis joku ladattu ?

    VastaaPoista
  10. Oi että, se on aina inhottavaa, kun peli temppuilee :< Toivottavasti saat ongelmat hoitoon ja pelin toimimaan kunnolla!

    Paljon tsemppiä sinne päin minultakin!

    VastaaPoista
  11. Mansikkaojilla olisi pikkuinen ekstrajuttu :) ainakin Rikestä on muutama kuva ;)

    VastaaPoista
  12. Eiih D; Toivottavasti saat selvitettyä, en en'ä nykyisin pelaa kolmosta, joten en osaa autaaa :<

    VastaaPoista
  13. Säpinöissä osa kaksi Luukaksen elämästä :)

    VastaaPoista
  14. Harmi:( Mutta voit ainakin minun puolesta aloittaa uuden:)

    VastaaPoista

Kiitos jos viitsit piristää päivääni kommentillasi!:)