lauantai 7. huhtikuuta 2012

AAARGHHH!!!

Asia on nyt näin, että Kuutamot eivät enää näy edes päävalikossa, enkä tiedä miten ne saisin takaisin. Kun menen saves-kansioon, Kuutamoiden perässä lukee 'bad', eli tiedosto on jotenkin huonontunut, eikä backup-tiedostoakaan siis voi käyttää. Ja varmuuskopio, jolla ne saisin ehkä toimimaan, on otettu silloin, kun Aapoakaan ei vielä ollut. Itkettää ja ketuttaa iha sairaasti! En tiiä nyt mitä teen, kun inspiskin alkaa hipoa nollaa, kun Kuutamot nyt näyttää pistävän kaikesta vastaan.-.-
Mutta, nyt en osaa sanoa oliko tämä The end Kuutamoille. Mahdollista on, että aloitan uudelleen Kuutamoiden varmuuskopiolla, mutta silloin ei ole Eeroa ja Sannia, eikä myöskään Leeviä ja Aapoa. Että sitten täytyy katsoa taas, että kumpi lapsi Ossille ja Annikalle tupsahtaisi... Ei kamalasti inspiroi, mutta näin voin tehdä. Jos peli siis ei ököttele.
Toinen vaihtoehto on, että jätän Kuutamot suosiolla ja aloitan uuden, mulla oli joka tapauksessa aikomus aloittaa tämän rinnalle toinen.

                          NYT PLIIS AUTTAKAA JA KERTOKAA MITÄ TEEN! D':

11 kommenttia:

 1. Voi voi....Tosi ikävää. Toisaalta olisi kiva, jos Kuutamot jatkuisi mutta jos itselläsi inspis niillä pelaamiseen on nolla, en tiedä kannattaako se sitten ? Ehkä voit aloittaa kuitenkin toisen ja miettiä vielä hetken jatkatko Kuutamoita kopiolla?Eli keskityt uuteen ja pistät kuutamot tauolle, jospa innostus sitten palaa?
  Joka tapauksessa luen mitä vain päätät tehdä :)

  VastaaPoista
 2. Kauheesti tekis mieli jatkaa, mutta katotaan nyt. Kiitos Vupii!

  VastaaPoista
 3. Itse tiedän kokemuksesta, että väkisin ei kannata jatkaa jos ei yhtään inspaa. Itelle kävi niin Allen'nien kanssa, etet :P

  Tietystihän sä voit yrittää ja tällei, mut mä en tuomitse jos päätät lopettaa Kuutamot. :)

  Kerrohan sitten, mihin tulokseen tulit! Ja hyvää pääsiäistä :3

  VastaaPoista
 4. Noihan siinä sitten käy, ku pelaa surkeella kolmosella. Kaikki perheet ja naapurustot katoo, ja siks kakkonen on aina paras<3 Sims 3 on ihan sairaan huono, siinäs näät, sims kakkonen on sentään paljon normaalinpi!!

  VastaaPoista
 5. Anonyymi: Voihan sitä noin kakkosellakin käydä, että revi siitä. :)

  VastaaPoista
 6. Ikävä kuulla... Itse en Sims 3 omista enkä tiedä sen toiminnasta kovinkaan paljon... Jos Kuutamoiden tallennus on yhä näkyvissä, mutte jotenkin korruptoitunut kuten itse veikkasit, voit yrittää etsiä netistä, josko jollakin muulla olisi ollut sama ongelma ja jos siihen on ratkaisu. Etsi englannin kielisillä hakusanoilla, googleta vain ja katso löytyykö jotain. En tosiaan osaa auttaa sen enempää tallennuksen pelastamisessa, kun en ole 3:sen kanssa ollut tekemisissä... Mutta on mahdollista, että tallennus on menetetty. Niin vain käy joskus pelistä riippumatta.

  Jos kaukaisesta varmuuskopiosta aloittaminen tuntuu ylivoimaiselta, niin kannattaa suosiolla aloittaa uusi, jos yhtään intoa on. Jos taas tuntuu pahalta hylätä Kuutamot, voit odottaa jonkin aikaa ja aloittaa sitten varmuuskopiosta jos vielä löytyy intoa. Yleensä parin päivän jälkeen ajatukset selkiytyvät jos ensin on epätoivoinen olo, kuten postauksestasi välittyy... Samaa on itse kukin pitkään pelannut käynyt käpi, kun perhe on kadonnut tai tontti ei lataa tai peli kaatuu koko ajan. Nämä ovat siis ohjeita, joilla itse toimisin.

  Toivoisin, että sinun tarinoitasi ainakin näkyisi vielä netissä, mukavaa luettavaa :) Kuutamoiden kautta tai muuten. Mutta älä meidän lukijoiden takia ainakaan panikoi tai tunne velvollisuutta jatkaa, jos itse ei jaksaisi.

  VastaaPoista
 7. Olen samaa mieltä kuin muutamat muutkin tässä: Jätä Kuutamot hetkeksi ja mieti sen jälkeen, haluatko palata tekemään tätä vaiko et. Kirjoituksiasi on tosiaan kiva lukea, mutta älä ota turhia paineita, se vain syö innostustasi.

  Tervetuloa ja tsemppiä tietokoneiden ihmeellisten häiriöiden maailmaan!

  VastaaPoista
 8. Kiitos ihanista kommenteista, innostus olisi ihan kauheen korkealla tehä tätä, jos vaan se peli toimisi.. Olen kuitenkin päättänyt aloittaa toisen LC:n/tarinan, johon on valmis juonikin.;) Mutta en vielä ainakaan heitä hyvästejä Kuutamoille!

  MUTTA KIITOS KAMALASTI IHANISTA RAKENTAVISTA KOMMENTEISTA, OOTTE IHANIA!<3

  VastaaPoista
 9. Oi voi :( En osaa auttaa mitenkään, mutta on kiva, jos aiot aloittaa uuden jutun. Ja totta kai jään seurailemaan Kuutamoita, jos ongelma joskus ratkeaa :)

  VastaaPoista
 10. Harmi juttu, kuinka kävi Kuutamoiden! Jos sulla on tuo pelitallenus saves kansiossa, niin sen kuuluisi näkyä myös päävalikossa(siinä mistä valitaan peli,mitä pelata).. Kuutamot pystyy pelastamaan niin, että kun saat tallennuksen auki, menet kaupungin muokkaukseen ja tallennat Kuutamot perhevarastoon heidän taloaan klikkaamalla. Samalla tavalla saisit myös Eeron ja Sannin tallennettua perhevarastoon ja kun näillä aloittaisit uuden tallennuksen sijoittaisit ne taas peliin/kaupunkiin asumaan. Kyse on vaan siitä, että tallennuksen, joka on korruptoitunut saisi vielä kerran auki. Kiva kuitenkin, että sulla on uusi tarina tiedossa (lueskelen sitä sitten taas)! :)hyvää pääsiäisen jatkoa!

  VastaaPoista
 11. Harmi :(( Toivottavasti saat Kuutamot jotenkin pelastettua, mutta itse ainakin olisin ihan kiinnostunut jos aiot aloittaa uuden jutun ;)

  VastaaPoista

Kiitos jos viitsit piristää päivääni kommentillasi!:)